Comments

690 Comments

Works for me,
The enabled Default and the Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.82)

Works for me,
The enabled Default and the Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.64)

karma

Works for me,
The enabled Default and the Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.64)

karma

Works for me...
The enabled Default and the Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.64)

karma

Works for me...
The enabled Default and the Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.64)

Works for me...
The enabled Default and the Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.64)

Works for me...
The enabled Default and the Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.64)

Works for me..

BZ#1808947 papirus-icon-theme-20200301 is available

Works for me..

BZ#1797210 papirus-icon-theme-20200201 is available

Works for me...
The enabled Default and the Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.59)

Works for me...
I just updated the kernal test suite and see Paxtest is now skipped as well.
The enabled Default and the Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.59)

karma

Works for me...
Default and the Performance tests pass OK (libhugetlbfs skipped) AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.59)

Works for me...
Default and the Performance tests pass OK (libhugetlbfs is skipped) AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.59)

karma

Works for me...
Default and the Performance tests pass OK (libhugetlbfs is skipped) AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.44)

karma

Works for me...
Default and the Performance tests pass OK (libhugetlbfs is skipped) AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.44)

karma

Works for me...
The Default and the Performance tests pass OK (libhugetlbfs is skipped) AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.44)

karma

Works for me...
The Default and the Performance tests pass OK (libhugetlbfs is skipped) AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.44)

karma

Works for me.

karma

Works for me...
The Default and the Performance tests pass OK (libhugetlbfs is skipped) AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.44)

karma

Works for me...
The Default and the Performance tests pass OK (libhugetlbfs is skipped) AMD 965, x86_64 work station, RAID-1, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (440.44)