Comments

690 Comments
karma

Works for me.
The Default test passed OK. There is a reported issue with the Performance test (not kernel related) so I can't provide performance data.
AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17

karma

Not a big issue but I still have the problem of logging back in to my Plasma DE after logging out. Dropping to a shell I can get around this. Never had this with 5.1.x FWIW nVidia card negativo17 RPM's and I still have not found anything of use in the logs.
Apart from that all looks good and the systems shuts down OK now.

karma

I have had to roll back to 5.1.20
When I logout of Plasma DE I get a black screen, same when trying to shut the system down. I have to drop to a shell to do anything. Nothing of use was found in my logs. FWIW nVidia card, negativo17 RPM's as always..

karma

Works for me.
The Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17

User Icon g6avk commented & provided feedback on mesa-19.1.3-1.fc30 a year ago
karma

Works for me, no regressions noticed..

karma

Works for me.
The Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17

Works for me..

karma

Works for me.
The Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17.

karma

Works for me.
Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17.

Works for me..
The Icons look great on my Plasma DE

BZ#1725696 papirus-icon-theme-20190701 is available
karma

Works for me.
Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17.

karma

Works for me..

Works for me..

Any apps that use qtwebengine suffered from bad crashes.
After updating to qt5-qtwebengine-5.12.4-5 from koji the apps are usable again.

karma

Works for me.
Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17.

karma

Works for me.
Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17.

Works for me..

BZ#1720826 papirus-icon-theme-20190615 is available
karma

Works for me..

BZ#1706404 kshutdown-5.0 is available
karma

Works for me.
The Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17.

karma

Works for me.
The Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, Plasma DE, X-server, nVidia card GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17.