Comments

1051 Comments
karma

The previous fwupd version (1.3.7-2) got stuck when applying latest firmware on T480s (the screen with "adding capsule" never rebooted, had to hard-reboot). With this version, the firmware update has been applied correctly, so definitely something has been fixed.

karma

I use it very lightly, but noticed no regressions

karma

I displayed my home directory, traversed the structure, deleted some files, refreshed the state. Everything seems to work.

karma

Works fine in Taskotron production

karma

The hibernation timeout bug is fixed, and the system seems to work fine in general.

BZ#1705522 resume from hibernation times out on disk unlock screen after 90 seconds (even with systemd.device-timeout=0)
karma

I have no issues with mouse, trackpoint or touchpad on Thinkpad T480s.

Both my devices play sound fine:

00:1b.0 Audio device [0403]: Intel Corporation 8 Series/C220 Series Chipset High Definition Audio Controller [8086:8c20] (rev 04)
01:00.1 Audio device [0403]: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Ellesmere HDMI Audio [Radeon RX 470/480 / 570/580/590] [1002:aaf0]
karma

I tested it really lightly, but no issues found.

karma

A simple test inside local Taskotron deployment worked fine.

karma

I can boot to Linux and Windows on my UEFI setup

karma

OK, I tested the new configuration and it works correctly.

karma

Actually, every time I save my transactions, a new .bak file is created directly in my home directory, which is pretty annoying. It used to be saved in ~/.config/homebank/, now it's saved in ~. I assume it's a bug and give -1 karma because I don't think this update should go to all users. If you need me to file a bug in bugzilla, let me know.

@xhorak Why again just 3 karma to autopush? The nss problem was not caught in time exactly because of just 3 karma threshold last time.

karma

I tried creating a transaction, editing it and removing it, worked fine. Also all my historical transactions show up correctly.

I see utilization when I run "vblank_mode=0 glxgears". Also VRAM and GPU and memory clocks seem to show proper values.

I can confirm updating nss and nspr to the latest stable version resolves the issue. I have updated the bug report. Thanks for debugging, everyone. I've asked Firefox maintainer to update the spec.

karma

I have recorded a few videos using both software and hardware encoding and it seems to work fine. Thanks for the package.

User Icon kparal commented & provided feedback on hstr-2.2-1.fc31 a month ago
karma

I had to change envvar HH_CONFIG to HSTR_CONFIG, but apart from that, no changes were necessary and everything seems to be working as usual

karma

my system didn't blow up, everything works as usual