FEDORA-2020-1e74b67717 created by jforbes a year ago for Fedora 32
stable

The 5.8.14 stable kernel update contains a number of important fixes across the tree.

Reboot Required
After installing this update it is required that you reboot your system to ensure the changes supplied by this update are applied properly.

How to install

sudo dnf upgrade --advisory=FEDORA-2020-1e74b67717

This update has been submitted for testing by jforbes.

a year ago

This update's test gating status has been changed to 'ignored'.

a year ago

This update's test gating status has been changed to 'waiting'.

a year ago
User Icon markec commented & provided feedback a year ago
karma

Kernel looks okay, but unfortunately this still persists on t490s with lid closed and external monitor: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1874782. Worked on 5.7.x

This update's test gating status has been changed to 'ignored'.

a year ago
User Icon g6avk commented & provided feedback a year ago
karma

Working fine for me, been running for a quite few hours now.
The enabled Default and Performance tests pass fine. AMD 965, x86_64 work station, SSD's > RAID1. Plasma DE, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) + nVidia RPM's from Negativo17 (450.80)

User Icon ibims commented & provided feedback a year ago
karma

Looks ok for me. Works on baremetal (non UEFI) AMD Ryzen5 3600, Mainboard MSI B450M Mortar Max with prop. nvidia driver from rpmfusion.org (GTX980 card), VirtualBox 6.1.14 from Oracle and Gnome-Desktop. Regression test passed (paxtest, selinux-dac-controls and libhugetlbfs skipped).

User Icon imabug provided feedback a year ago
karma
User Icon woodywoodah commented & provided feedback a year ago
karma

My Microsoft Surface GO 2 will not boot this kernel after updating and is stuck on splash screen. Hard rebooting and selecting the kernel 5.8.12-200 from GRUB menu on subsequent boot still works.

I suspect my problem is because of the following kernel commit: https://lore.kernel.org/linux-arm-kernel/20200817092428.6176-1-tony@atomide.com/

My system (Surface GO 2) seems to stop at: clocksource: Switched to clocksource tsc

Problem started as of kernel 5.8.13-200 and persists with this version

This update has been pushed to testing.

a year ago

This update can be pushed to stable now if the maintainer wishes

a year ago
User Icon ersen provided feedback a year ago
karma
User Icon davem provided feedback a year ago
karma
User Icon bojan commented & provided feedback a year ago
karma

OK.

User Icon tharadash commented & provided feedback a year ago
karma

Works on bare metal i7-3770k based machine with RX570. Kernel regression suite passed in standard and performance.

User Icon akumar99 commented & provided feedback a year ago
karma

Passed successfully on VM.

User Icon atim provided feedback a year ago
karma
User Icon dimitrisk commented & provided feedback a year ago
karma

No regressions, ThinkPad T495 Ryzen 3700U, GNOME/Wayland session.

User Icon filiperosset commented & provided feedback a year ago
karma

no regressions noted

User Icon decathorpe commented & provided feedback a year ago
karma

Works fine, default and performance regression test suites passed on both my systems.

This update has been submitted for stable by jforbes.

a year ago

This update has been pushed to stable.

a year ago
User Icon cnaumer commented & provided feedback a year ago
karma

My MS Surface Go 1 does also not boot since Kernel 5.8.13-200 .


Please login to add feedback.

Metadata
Type
bugfix
Karma
11
Signed
Content Type
RPM
Test Gating
Settings
Unstable by Karma
-3
Stable by Karma
disabled
Stable by Time
disabled
Dates
submitted
a year ago
in testing
a year ago
in stable
a year ago

Automated Test Results

Test Cases

0 7 Test Case kernel regression