The 5.12.9 stable kernel update contains a number of important fixes across the tree.

Reboot Required
After installing this update it is required that you reboot your system to ensure the changes supplied by this update are applied properly.

How to install

sudo dnf upgrade --advisory=FEDORA-2021-c2b2f23a6f

This update has been submitted for testing by jforbes.

5 months ago

This update's test gating status has been changed to 'failed'.

5 months ago

This update's test gating status has been changed to 'waiting'.

5 months ago

This update's test gating status has been changed to 'failed'.

5 months ago

This update's test gating status has been changed to 'passed'.

5 months ago
User Icon imabug provided feedback 5 months ago
karma

This update has been pushed to testing.

5 months ago
User Icon remilauzier commented & provided feedback 5 months ago
karma

Work here. Intel i5-6500 with nvidia gtx 1060.

This update can be pushed to stable now if the maintainer wishes

5 months ago
User Icon ersen provided feedback 5 months ago
karma
User Icon bretth commented & provided feedback 5 months ago
karma

Default & performance tests pass (KVM)

User Icon atim provided feedback 5 months ago
karma
User Icon bojan provided feedback 5 months ago
karma
User Icon ibims commented & provided feedback 5 months ago
karma

Looks ok for me. Runs since it was ready in koji. Works on baremetal (non UEFI mode) AMD Ryzen5 3600, Mainboard MSI B450M Mortar Max with prop. nvidia driver from rpmfusion.org (GTX980 card). Works with Gnome-Desktop (Xorg). Regression test passed (paxtest, selinux-dac-controls and libhugetlbfs skipped).

User Icon masami commented & provided feedback 5 months ago
karma

i7-9700K(UHD Graphics 630): kernel regression test passed. Works fine for daily use.

User Icon geraldosimiao commented & provided feedback 5 months ago
karma

Works fine on Acer Aspire V3-571 v: V2.11 CPU: Quad Core Intel Core i7-3632QM GPU: Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller KDE Plasma. No regressions found

User Icon decathorpe commented & provided feedback 5 months ago
karma

Works fine. Default and performance regression tests also pass on all my systems:

  • Ryzen 5800X on ASUS ROG X570-E with NVidia GTX 1070 running negativo17 drivers
  • dell XPS 13 9370 (Intel Core i7 8550U / UHD Graphics 620)
User Icon g6avk commented & provided feedback 5 months ago
karma

Works for me, no issues noticed..
The enabled Default and Performance tests pass OK. AMD 965, x86_64 work station, SSD's > RAID1. Plasma DE from Zawertun's COPR, X-server, nVidia GTX 650 (GK107) nVidia RPM's from RPMFusion (465.31)

User Icon mharpau commented & provided feedback 5 months ago
karma

Works ok on T14s AMD Ryzen 7 PRO 4750U with Radeon Graphics

User Icon itrymybest80 commented & provided feedback 5 months ago
karma

Default & performance regression tests PASS, libhugetlbfs & paxtest was skipped. Tested on x86_64, PRIME Z270-A, i5-7600K, 16GB DDR4, AMD RX 580 8GB (MESA 21.1.1) & 970 EVO M.2.

User Icon micmor provided feedback 5 months ago
karma
User Icon hazgharib commented & provided feedback 5 months ago
karma

Works fine on Lenovo Yoga 9i - 11th Generation Intel i7-1185G7, x86_64 / 16GB LPDDR4X-4266 SDRAM Onboard 4266MHz / Intel Xe Graphics (TGL GT2)

karma

This update has been submitted for stable by jforbes.

5 months ago

This update has been pushed to stable.

5 months ago
User Icon harshmangal commented & provided feedback 5 months ago
karma

Works fine - HP (8th Gen)

Architecture: x86_64
Model name: Intel(R) Core(TM) i5-8250U CPU @ 1.60GH
Memory: 8 GiB of RAM
Graphics card: Intel UHD Graphics 620
User Icon spockfish commented & provided feedback 5 months ago
karma

There is (still) a problem with bluetooth on a Dell XPS 9700.

This has been identified, see here: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1954465

Maybe this can be backported?


Please login to add feedback.

Metadata
Type
bugfix
Karma
16
Signed
Content Type
RPM
Test Gating
Settings
Unstable by Karma
-3
Stable by Karma
disabled
Stable by Time
disabled
Dates
submitted
5 months ago
in testing
5 months ago
in stable
5 months ago
BZ#1943617 mount overlay in a user namespace doesn't work when a selinux label is specified
0
0

Automated Test Results

Test Cases

0 13 Test Case kernel regression